Vaihdoin tuossa sivupohjan. Kiitos kuuluu Tuuliviirille. Ainoastaan kuvan vaihdoin, kun jotenkin halusin erottua joukosta ;)

Tuossa aloitin tänään elämäni kolmansia sukkia. Miesten sukat tein, Toinen on jo valmis, toinen aloitettu. Tavallinen kantapää on jotenkin tylsä, joten tein tiimalasikantapään näillä ohjeilla ja onpa se helppo! Onnistuin!

Laitoin tänään pitkästä aikaa maton lattiaan. Tuossa kun olin lievästi työuupunut, oli helpompaa kun ei ole mattoa lattiassa, joka kerää kissankarvaa yms. Nyt sitten rohkastuin ja hain sen kellarista ja on kiva. Ehkäpä sitä jaksaa sen verran useammin imuroida kuitenkin ;) Kissatkin tykkäs. Toinen änkes piiloon maton alle, oli näkevinään siellä varmaan hiiriä. Niitä samoja sänkyhiiriä mitä illalla haetaan mun jaloista sängyssä? Tekeekö muiden kissat sitä?

Pullaa leivoin tänään. En muista koska olisin viimeksi sitä tehnyt. En moneen vuoteen. Ehkä siitä syystä, että niistä on tullu aina kivipalleroita :D

Sain siivottua lankalaatikkoni. Löysin sellaista lankaa, mitä en muistanut omistavanikaan ja tietysti puikkoja ja koukkuja, niitä olinkin vähän ihmetelly, että väähinpä on käyneet. Nyt on yhteen isompaan työhön langatkin valmiina, kun ne tosiaan tuolta löysin. Novitan jotain suht vanhaa pikkasen pörröistä lankaa. En nyt muista nimeä enkä jaksa mennä tarkistamaan. Mutta siitä tehdään huppari, ainakin toivon mukaan.

Vielä hetki sitä sukan tahkoamista ja sitten petiin. Kauniita unia kaikille.